Lekker hollands

Hollandse kant-en-klaar maaltijden bestellen

Hollandse kant-en-klaar maaltijden bestellen

Houd u ook zo van een lekkere Hollandse maaltijd? Maar lukt het koken niet altijd zelf meer? Gelukkig hoeft dat geen enkel probleem meer te zijn. Steeds meer ouderen ontdekken het gemak van de maaltijservice. De maaltijdservice is een aanbieder van kant-en-klaar maaltijden. Dit zijn doorgaans maaltijden die eenvoudig met behulp van de magnetron opgewarmd kunnen worden. Bekende aanbieders zijn onder andere Apetito, Maaltijservice.nl en Food Connect.

Het assortiment van kant-en-klaar maaltijden is de laatste jaren sterk verbeterd. Vroeger had je nauwelijks keuze, en kwam je niet veel verder dan aardappelen, rode bieten en een gehaktbal. Vandaag de dag vind je online de meest uiteenlopende gerechten. En ook het aanbod met Hollandse kant-en-klaar maaltijden neemt sterk toe. Denk aan stamppot zuurkool, stamppot boerenkool, hachee, of gewoon ouderwetse gehaktballetjes met snijbonen. Het is allemaal mogelijk. Ben je benieuwd welke aanbieder er in jouw regio actief is? Bezoek dan eens de website Maaltijdbutler.nl en bekijk welke leveranciers er allemaal zijn.

Kant-en-klaar of maaltijdbox?

Veel mensen kiezen voor Hollandse kant-en-klaar maaltijden vanwege het gemak. Je hoeft immers niet zelf te koken. Maar wil je wel graag zelf koken, maar wil je niet zelf bedenken wat? Dan kan een maaltijdbox een uitkomst zijn. In een maaltijdbox zitten alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Populaire boxen zijn die van onder andere HelloFresh, Marley Spoon en Albert Heijn. De kosten van zo’n box bedragen doorgaans zo’n €35 – €40 voor 3 maaltijden en 2 personen. Voor nieuwe klanten zijn er regelmatig aantrekkelijke welkomstacties. Gebruik bijvoorbeeld een Allerhande box kortingscode, en ontvang €10 korting op je eerste maaltijdbox.

Voordeel van de maaltijdbox is dat het vers is, en dat je het zelf kunt bereiden. Nadeel is dat het wel de nodige tijd kost. Voordeel van een maaltijdservice is dat je zelf niks hoeft te doen. Het is alleen een kwestie van opwarmen. Nadeel is dat het minder vers is, en de smaak is nooit zo goed als wanneer je zelf kookt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *